dimecres, 27 de juny del 2012

Cal 1012 i final de curs

A la Sra. Canilla sempre li sorprèn la manera que tinc de desconnectar quan estic en època d’exàmens. Quan estic col·lapsada o amb el temps que se'm tira a sobre paro, agafo el ganxet o la mitja i començo a fer qualsevol cosa. El que sigui!
Aquesta vegada ha coincidit amb el Cal 2012 de Labores en Red, que consisteix a fer una labor determinada en un temps concret. En aquest cas, es tractava de fer el següent mocador.
Vaig veure el post en un moment de pànic, quan m'estava preparant per una exposició, i no ho vaig dubtar ni un moment. Vaig agafar la primera llana que hi havia per casa i au, a "currar"!


Sempre he dit que la velocitat en què faig ganxet va en funció del meu estat d’ànim. Doncs amb una tarda em vaig polir dues troques i no en tenia més! Sense poder esperar per anar a comprar-ne de noves, vaig agafar un altra troca sense mirar si quedaria bé o no.
Aquí podeu veure el resultat final. Si us he de ser sincera, crec que no m'ho posaré mai, però com a obra d'art (penso que qualsevol cosa feta a mà ho és, independentment de si agrada o no) es mereix, com a mínim un post. :)






2 comentaris:

  1. Ficou muito lindo o seu projeto!!!!!Seu blog é um encanto! Grande abraço, Érica

    ResponElimina